curren-stoere-heren-horloges

Er is een grote collectie met Curren Horloges te vinden op onze website, er is een breed assortiment met Curren Horloges die leren banden hebben. Maar ze zijn er ook met metalen banden die verstelbaar zijn. Of zelfs een canvas band in elke kleur. Curren produceert steeds meer nieuwe horloges, hieruit worden de beste horloge geselecteerd en in de webwinkel geplaatst. Maar waarom zijn deze horloge zo goed en betrouwbaar? Hoe kunnen ze zo voordelig worden aangeboden?

CURREN HORLOGE KWALITEIT
De kwaliteit van de horloges zit hem in het uurwerk. Er wordt telkens hetzelfde soort uurwerk gebruikt, namelijk de QUARTZ uurwerkjes die in Japan worden gefabriceerd. Deze hebben soms zelfs een datumaanduiding met de mogelijkheid om de datum in te stellen. Dat kunt u doen door het verstelpinnetje in de tweede stand te zetten en dan te draaien om de datum te verstellen. De QUARTZ uurwerkjes draaien op 3V horloge-batterijen die eenvoudig kunnen worden vervangen. Om de tijd in te stellen op de QUARTZ uurwerken van Curren kan het pinnetje uit het horloge worden getrokken en recht of links om worden gedraaid. Om het horloge weer te laten lopen druk je het pinnetje weer naar binnen.

UITERLIJK VAN DE CURREN HORLOGES
Curren maakt een breed assortiment aan horloges. Met materialen van metaal totaan kunststof. Voor de metalen horloges wordt er gebruik gemaakt van edelstaal met een coating in bijvoorbeeld zilver, goud of rosé goud. Maar andere kleuren zijn ook niet ongebruikelijk, zoals blauw of bruin.
De wijzerplaat bestaat meestal uit meerdere lagen, zo ontstaat er diepte in de wijzerplaat. De nette afwerking geeft een luxe uitstraling aan het horloge en de kleur matcht bij de kast en de band van het horloge. Over de wijzerplaat zit een glasplaat van kristallglas met een hoge helderheid.

CURREN HORLOGE VOORDELEN

  • Stoere Heren Horloges
  • Veel Keuze
  • Stijlvol Design
  • QUARTZ Uurwerk Kwaliteit
  • Duurzaam en Sterk
  • Voordelig
  • Zeer Goede Afwerking
  • Goede Materialen

BESTEL HIER ONLINE UW CURREN HORLOGES

Aanbieding!