WATCHITNOW

Kassandralaan 21,
7577KT Oldenzaal

KvK-nummer: 52842770
BTW-nummer: NL222457089B01
Email: info@watchitnow.nl
Tel: +316 12030994 Contact via email is het snelst. Als het nodig is bellen wij u op.

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk eerst alle veelgestelde vragen voordat u een mail stuurd. U kunt dan direct het antwoord op uw vraag vinden!

Wat zijn de verzendkosten?

U kunt de verzendkosten berekenen in de winkelwagen. De verzendkosten zijn namelijk afhankelijk van het gewicht van uw order en of de bestelling naar Nederland of België wordt verstuurd.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling thuis is?

Dat ligt eraan waar de bestelling naartoe moet, Nederland of België. U kunt daarover meer informatie vinden op deze pagina:

 

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door contact op te nemen via het contactformulier. Er wordt naar gestreeft om vragen en klachten binnen 24 uur te beantwoorden op werkdagen. Vragen worden zo goed mogelijk beantwoord. Bij klachten, wordt er gezocht naar een passende oplossing bij het probleem. 

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Het is voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Stuur een e-mail