Garantie

Watchitnow garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Op alle producten zit minimaal 2 maanden wettelijke garantie, bij producten die langer garantie hebben staat dit aangegeven op de product-pagina.

Voordat wij onze producten versturen worden deze eerst gecontroleerd op beschadigingen en mogelijke defecten. Al onze producten worden dus geheel nieuw en bruikbaar opgestuurd. Retour gezonden artikel(en) worden gecontroleerd en waar mogelijk gerepareerd. Na controle wordt het artikel weer aan u verzonden, vervangen door een nieuw artikel. De kosten om het horloge retour te zenden worden door de consument betaald, wanneer wij het product hebben gecontroleerd en indien mogelijk hebben gerepareerd word het gratis teruggezonden via brievenbus post.

Wij kunnen terugzendingen alleen behandelen als wij de producten van u ontvangen, als u iets verstuurd moet het dus bij ons aankomen. U moet kunnen aantonen dat u het product heeft verzonden wanneer het niet bij ons aankomt. Anders kunnen wij niets voor u doen.