Retourneren

Watchitnow staat achter haar producten. Mocht u desondanks niet tevreden zijn over het artikel, dan kunt u deze zonder opgaaf van reden retour zenden. Dit moet wel binnen 14 kalenderdagen nadat uw bestelling is gearriveerd gebeuren en met inachtneming van onze Algemene Voorwaarden. Nadat uw retouraanvraag is geaccepteerd heeft u 14 kalenderdagen om de producten of bestelling retour te zenden. Het is hierbij belangrijk dat het product geen gebruikssporen. Beschadigde of onvolledige producten kunnen niet worden ingeruild. Om de horloges zo voordelig mogelijk te houden is het noodzakelijk dat de consument de kosten van het retourzenden betalen. Dit komt doordat er door retourzenden onverwachte kosten worden gemaakt.

Via het formulier hiernaast kunt u uw producten terugsturen. Dit kan binnen 14 dagen nadat uw bestelling bij u thuis is gearriveerd.

Om een retouraanvraag te starten, kunt u het formulier hiernaast invullen. Dan weten wij van welke producten van welke bestelling het zijn en kunnen we het geld terugstorten op de juiste rekening. U mag zelf weten hoe u de producten terugstuurt, dit kan bijvoorbeeld via de Brievenbuspost of via de Pakketpost. Het is belangrijk dat het product of de producten in goede staat aankomen, er wordt aangeraden om het in de originele verpakking terug te sturen. De retourzendkosten zijn geheel voor uw rekening. Dit zijn onverwachte kosten die wij niet meerekenen in de verkoopprijs, dit is een van de redenen dat de horloge zo voordelig zijn. Als de producten onvolledig of beschadigd zijn of als uw pakket niet bij ons aankomt kunnen wij uw geld niet terugstorten.

Zodra wij uw producten hebben ontvangen, wordt het bedrag van de producten inclusief verzendkosten overgemaakt op de rekening waarmee u heeft betaald. Tenzij u dat anders wilt, geef dat dan even aan. Dit zal maximaal 14 dagen duren, maar meestal is het dezelfde dag nog geregeld.

Meer informatie volgt in de bevestigings email die wij u opsturen met de bevestiging van uw gegevens.

Vul de onderstaande gegevens in zodat wij uw retouraanvraag kunnen behandelen. Alle velden met een * zijn verplicht.Zodra uw retour aanvraag wordt geaccepteerd kunt u de bestelling of producten retourzenden naar:

WATCHITNOW
Kassandralaan 21
7577 KT Oldenzaal
Nederland